İmzasız uygulamaları yüklemenin 6-7 farklı yolu mevcut. Anlattığım bu yöntemler en kolay ve en pratik olanları.
Uyguladığınız adımlar sonunda, tekrardan herhangi 1 işlem dizisini takip etmeden, direkt olarak unsigned uygulamaları yükleyebileceksiniz.
Adım-1: Gerenkli Dosyalar
1-) HelloCarbide Uygulaması
2-) InstallServer Dosyası
Dosyaları indirmek için BURAYA tıklayınız.
Adım-2: Yapılacak İşlemler:
1-) HelloCarbide uygulamasını cihazınıza kurun.
2-) Dosya yöneticinizi açın ve arka plana atın, kapatmayın.
(Tavsiye uygulama: X-plore)
4-) Menü tuşuna basıp uygulamalardan HelloCarbide uygulamasını açın. Seçenek-Menu1 deyin ve karşınıza çıkacak tüm sorulara yes deyin. (Kimisine 1 soru soruyor kimisine 1den fazla soruyor.) Artık sistem dosyalarına erişim açık.
5-) Tekrar X-plore'a geçiş yaparak işletim sisteminize uygun installserver.exe dosyasını C:/sys/bin dizininin içine atın. (Dosyanın doğru dizinde olması çok önemli.)
N95 8Gb, N95 ve N82 gibi OS9.2 olan cihazlar OS9.2 klasörü içindekini, N73 gibi OS9.1 cihazlar OS9.1 klasörü içindeki installserver.exe dosyasını atması gerenkmektedir.
En son olarak cihazınızı yeniden başlatın. Cihazınızı yeniden başlatana dek hiç1 uygulamayı açamazsınız.
Önemli Not: sys klasörünü görebilmeniz için gizli ve sistem dosyalarını göster ayarının açık olması gerenkmektedir. (Araçlar-Ayarlar | 0 tuşu X-Plore için kısayoldur.)
Tüm işlemler bu kadar. Artık hiç1 ek işlem yapmadan yahut tekrar etmeden unsigned dosyaları direkt olarak yükleyebilirsiniz.

News