Dikkat: FP1 olup v20.x ve öncesi sürümde olanlar buraya, HelloOX ile hacklenemeyen yeni sürümler de buraya baksın.
Şuan için en kolay yöntem bu. Muhtemelen ileride daha kolay 1 yöntem çıkar, onu da anlatırız.
Anlatım imza gerektirir. Sertifikanız varsa dosyaları direkt imzalayıp kuruluma geçebilirsiniz.
Gerekli dosyaları indirmek için buraya tıklayınız.
A-) Sertifika Alma
Eğer sertifikanız yoksa "buraya" tıklayarak "Yeni Sisteme göre OPDA.Net.CN'den Sertifika Alma Anlatımı"nı uygulayarak kendi sertifikanızı alabilirsiniz.
B-) Kurulum
1-) HelloOX v2.03 Unsigned.sis dosyasını imzalayıp cihazınıza yükleyin.
"Sertifikayı aldım (ya da sertifikam var), nasıl imzalayacağım?" diye soruyorsanız; uygulama imzalama anlatımı için BURAYA tıklayınız.
2-) Uygulamayı imzaladıktan sonra uygulamayı açın ve bekleyin.Cihaz, aşağıdaki (tüm) işlemleri otomatik olarak halledecektir;
(İşlemler kısa sürede halledilecektir. Eğer 2-3dk aynı işlemde takıldıysa iptal edip adım 1den yeniden başlamanız gerenkmektedir. Çok büyük ihtimal bu sefer sorunsuz yüklenecektir.)
0-) MapDrives (HelloOX) uygulamasını kurma.
1-) İşletim sistemine uygun exe dosyasını E:\hack\sys\bin\ dizinine atma.
2-) MapDrives (HelloOX) uygulamasını çalıştırma ve akabinde silme.
3-) ROMPatcher uygulamasını yükleme.
4-) Open4all yamasını uygulama.
5-) installserver.exe dosyasını C:\sys\bin\ dizinine taşıma. (FP1'lerde)
6-) İsteğe bağlıl eftup+BiNPDA+OPDA kök sertifikalarını yükleme. (Evet deyin.)
7-) E:\hack dizinini silme.
8-) Bitiş.
İşlemler bittikten sonra uygulamayı da silebilirsiniz.
Artık imzasız uygulamaları yükleyebilirsiniz. (FP1'ler)
Not: FP2'ler için henüz 1 installserver.exe dosyası yok ama leftup+BiNPDA+OPDA kök sertifikaları yüklendiği için bu grupların imzaladıkları uygulamalar yüklenecektir. (Ki zaten en baba uygulamaları bunlar imzalar.) Ayrıca leftup'ın dosyalarıyla imzaladığınız her uygulama da artık sorunsuz yüklenecektir.
©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

News