Adım-1: Gerekli dosyaları edinme:
a-) Haritasız ana dosyalar:
Sygic Mobile Maps 10 v8.06 (Eski) - Sygic Mobile Maps 10 v8.14 (Yeni)
b-) Güncel Türkiye haritaları:
2009.08 TA - TeleAtlas - 2010.03 TA - TeleAtlas - 2010.07 NQ - NavteQ
Navteq ve TeleAtlas 2 farklı üretici. Herhangi 2 sürümden 1ini indirip onu kullanın. Tavsiyem: Bölgenizde detay olarak hangisinin daha iyi olduğunu anlamak için 2sini de indirin, deneyin.
1-) İndirdiğiniz ana dosyaları ve haritaları 1 yere açın.
2-) Harita dosyası içindeki Maps klasörünü root klasörünün içine kopyalayın. (Kopyaladıktan sonra klasör içinde Drive, Res, Maps klasörleri ve kurulum dosyası olması lazım.)
3-) root klasörünün içindekileri (3 klasör ve 1 kurulum dosyasını) direkt olarak kartın ana dizinine atın. (Kablo ile bağlananlar veri depolama ile bağlansın.) Dikkat edin, klasörler direkt kartın ana dizininde olmak zorunda.
Kontör gitmemesi için: (Bu adımı daha önce Garmin vs için yaptıysanız gerek yok.)
Buraya tıklayın!
Adım-2: Kurulum:

1-) Dosya yöneticinizle uygulamayı kurun ve açın. Karşılama ekranından Türkçe dil seçeneğini seçin.

2-) Harita etkinleştirme sorusuna Aktif deyin Aktivasyon koduyla manuel seçeneğini seçin.

3-) Cihaz kodu (Device ID)'nizi 1 yere not edin ve Sygic dosyasını PC'nizden açın.

4-) a-) Search diyerek klasörü içindeki MLM dosyasını gösterin.
b-) Not aldığınız cihaz kodu (Device ID)'nizi girin ve generate deyin.
c-) Üretilen seri numarasını da 1 yere not edin.

5-) PC ile iş bitti. Cihazınızı elinize alıp cihaz kodu ekranında aktif deyip aktivasyon ekranına gelin. dosyasının verdiği kodu buraya girin ve haritayı aktifleştirin.

6-) Gelen ekrandan Türkçe ses dosyasını seçin.

6-) Bu dört adımı kişisel tercihlerinize göre ayarlayın. (Tavsiyem benim SS'lerdeki gibi olması.)

7-) "Güncelleme çıktığında haber verilsin mi?" sorusuna hayır deyin.

8- ) İlk uyarıya Kabul ediyorum. ikincisine Hayır deyin.

9-) Resimdeki 2 soruya da Hayır deyin.
Kurulum başarıyla tamamlanmıştır.

News