Görüş ve Önerilerim

Sitenin geliştirilmesi için öneriler, istekler ve şikayetler...

Görüş ve Önerilerim

Mesajgönderen sereye » 08 Kas 2009, 11:43

*** - Son girdiğimizden bu yana yazılmış olan yazıları görebileceğimiz YENİ GÖNDERİLEN MESAJLAR sekmesi eklenemez mi?

*** - Bu NİCK ve AVATARLAR sağda görünmesi pek alışılagelmiş uygulama değil, neden bu şekilde tercih edildiğini öğrenmek isterim.

*** - Olumsuz yazıları şikayet edebileceğimiz butonlar konulması düşünülüyor mu?

*** - Forum olmalı mı?

*** - Bazı sitelerde uygulanması çok anlamlı olan; TÜRKÇE yazmak konusunda bir görüş ve düşünce yönetimce uygun karşılanır mı?

*** - Bir proğram istendiğinde zaman geçmeden yardımcı olunduğunu gördüm, LİNK de verilmesi daha makbul olur diye görüş sunsam yönetimce kabul edilir mi?

*** - Gerek sorulara verilen cevaplarda, gerekse açıklamalarda, anlaşılmaması muhtemel kısımların, tekrar sormaya mahal vermemek adına ayrıntılı yazılması uygulanamaz mı?

Dikkate değecek konular mı bilmiyorum, aklıma takıldı.
Kullanıcı avatarı
sereye
Üye

Ad: Sezai Rahmi
Soyad: YILDIRIM
Kullandığı cihaz: Samsung S8500 wave
Firmware: Samsungta *#0000# olmuyor
Hack: Hayır

Re: Görüş ve Önerilerim

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 08 Kas 2009, 11:54

Sitede "Yönetim" yok. Sitenin tek sahibi ve yapımcısı benim. :icon_smile:

Biz soldan sağa okuyoruz. Ondan sağda bıraktım onları.

Forum olursa çoook ilerde olur. Ben bu siteyi kaynak 1 site olsun diye açtım. Eğer kullanıcılara açarsam uzun başlıklar olacak kimse aradığını bulamayacak. En derli toplu düzeniyle tek başıma idare ediyorum. :icon_smile_wink: Kullanıcılara açmadığım için de şikayet butonuna da gerek yoktur diye düşündüm.

Son yazılanlar değilde son konular anasayfada var. son yazılanlara gerenk yok diye düşünüyorum zira kullanıcı soruları oluyor symbian destek bölümünde. tek yazabildikleri yer orası sistemde.

Blog da yapabilirdim ama o zaman Symbian Destek bölümü olmazdı + bu kadar düzenli olmazdı kategorizasyon.

Türkçe yazmak hususunda size katılıyorum. Kullanıcıları teşvik ederim tabi. Kelimeleri düzelten eklenti ile de önümüzdeki hafta uğraşırım 1 ihtimal.

Program ismi söylemek kolay, link vermek duruma göre zor. Arayacaksın, bulacaksın, indireceksin, kontrol edeceksin, geri upload edeceksin ve kullanıcıya sunucaksın. :icon_smile: Ki ben tek kişiyim.

SSS bölümü zaten mevcut ve ilerleyen zamanlarda güncellenecek.
duyuru/sikca-sorulan-sorular-ipuclari-ve-yeni-baslayanlar-icin-symbian-rehberi-by-reis-i-eagles-t859.html
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Re: Görüş ve Önerilerim

Mesajgönderen sereye » 08 Kas 2009, 12:16

Teşekkür ediyorum açıklamalarınıza.
Kullanıcı avatarı