Nokia Ovi Maps update sorunu

Sitenin geliştirilmesi için öneriler, istekler ve şikayetler...

Nokia Ovi Maps update sorunu

Mesajgönderen hakanyt » 20 Kas 2009, 16:24

selam.

öncelikle çok teşekkürler inanılmaz faydalanıyor ve en önemlisi de elimdeki 5800 ın neler yapabileceğini keşfediyorum.

Nokia Ovi Maps v3.01.2602 S60v3 FP1 & FP2 CNSTeam

verdiğiniz önergelere göre fp2 olanını kurdum. evet rota çiziyor. işaretlediğim yere götürüryor.
(orjinal haldeyken rota çiziyordu ama 10 sn içinde rotadan atıp normale dönüyordu. demekki yaptığım işel işe yaradı)

ama..

1- internet yada gprs bağlantısı olmadan arama, adres bulma yapmıyor
2- örnein internetten bağlıyken arama mükemmel. ama bulduğu yerler çok küçük işaretlerden oluşuyor. seçeneklerden girip detay göster yapmadan bakamıyorum neresi olduğuna.
3- bir yeri favoriye kaydediyorum. ama listeyi açtığımda isimler yok. sadece işaretler var. yine neyin ne olduğunu anlamak için tekrar detaylarına bakmam gerekiyor.

bir yerlerde hata yaptım galiba, lütfen yardımcı olurmusunuz.

hoşçakalın
hakanyt
Üye

Re: Nokia Ovi Maps update sorunu

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 20 Kas 2009, 20:04

hata yok aslında. yaptığınız 1 değişiklik yok ki hata olsun. :icon_smile:

ben nokia maps fazla kullanıyorum bilmiyorum o yüzden işleyişini performansını vs :captain:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen hakanyt » 21 Kas 2009, 05:46

ilginize teşekkürler.

aslında TR deyken bende yüzüne bakmazdım. igo8 bana göre müthişti aracımda kullanıyordum.
ama şimdi çinde, pekindeyim. dersiniz ki herşey zaten oradan geliyor. doğru ama herşey çince.
5800 ın garminine sarıldım. ama çin haritası pek sağlıklı değil. o nedenle nokia map kurtarıcı gibi geldi.
onda da böyle sorunla karşılaştım.

iphone aldım. ama ona da sadece çince bir navigasyon programı oluyor. iphone store dan lissanslı almaya kalktım çince desteği yok.

piyasada çok navigasyon var ancak denettiriyorum, ingilizeye çevirdik diyorlar. hepsi çine oluyor yine.

durumum budur. belki üstad önerisi olabilir. şu garmin, mio gibi birşey al. onu komple TR yada ENG yapalım, ingilizce çin haritası da var diyebileceğiniz bir çözüm olabilir mi?

hoşçakalın
hakan
hakanyt
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 21 Kas 2009, 11:26

Route66 var mesela. Ona da 1 bak.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu