Selamün Aleyküm

Sitenin geliştirilmesi için öneriler, istekler ve şikayetler...

Selamün Aleyküm

Mesajgönderen Asilturk_de » 02 Eyl 2009, 02:20

Nasilsiniz Reis ?

Sitenizi tesadüf eseri buldum cok güzel ve faydali bilgilerin oldugunu gördüm. Emekleriniz icin ve bizlere böyle güzel bir site sundugunuz icin tesekkür ederim Allah (c.c) razi olsun.. Benim sizinle görüsmek istedigim bir mevzu vardi lakin size ulasabilecegim bir adres göremedim. Benim kendime ait forum sitem var izniniz olur ise kaynak belirtmek sarti ile paylasimlarinizi sitemizde de paylasabilirmiyiz.. Site adini burada belirtmeyeyim reklama girmesin abi.. Kayit oldugum mail adresine olumlu yada olumsuz bir mail atarsaniz sevinirim.

Allaha emanet olunuz görüsmek üzere..
Asilturk_de
Üye

Ad: Kadir

Re: Selamün Aleyküm

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 02 Eyl 2009, 14:07

...ve a.s.

Direkt alıntı şeklinde değil de başlığı açıp içine benim linki verirseniz olur. Çünkü ben ileti içeriklerini sürenkli değiştirebiliyorum. Linkleri yeniliyorum, 1 güncelleme çıkıyor, anlatımı güçlendiriyorum, +'dan 1şeyler ekliyorum vs... Onun için direk benim sitenin linkini vermeniz daha uygun olur. Diğer siteler de öyle yapıyor. :icon_smile:

Siteniz de güzelmiş. Milli değerlere yer verilmiş. :icon_smile_wink: (girdim, baktım.)
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen Asilturk_de » 02 Eyl 2009, 21:10

Tesekkürler abi.. Aslinda sizinle birlikte te calisabiliriz abi inanin cok isterdim.. admin@asilturk.de msn adresim abi eklerseniz hem tanismis oluruz hemde neyi nasil yapacagimizi konusurduk.. Allaha emanet olunuz abi görüsmek üzere..
Asilturk_de
Üye

Ad: Kadir

Mesajgönderen sereye » 11 Kas 2009, 23:35

Hasetlendim şimdi :nihehe: Sitenin ismini ben de öğrenmek isterem. :icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
sereye
Üye

Ad: Sezai Rahmi
Soyad: YILDIRIM
Kullandığı cihaz: Samsung S8500 wave
Firmware: Samsungta *#0000# olmuyor
Hack: Hayır

Dön İstek, Öneri ve Şikayetler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir