nedir sorun? (yani benden başka
Verdiğin office programlarını indirdim, bi çin sitesinden .cer ve .key bilgilerimi de aldım. sonra uygulamaları imzaladım. attım hafıza kartına kurucam. önce base paketi kurdum. sonra diğer office paketini kurdum, adobe reader ı kurdurtmadı office için de uygulama telefona uygun değil dedi ama yine de kurdu. bilgisayardan hafıza kartına bir word bir de excel dosyası attım. kartta onları word ve excel olarak görüyo ama açmıyo. ikincisi programdan çıkmak istiyorum general error diyo. Kaldırdım bende programları sildim hafıza kartından da. En son göndericem usta telefonu sana kargoyla artık valla
Bulursam sizlerle paylaşırım.emrecetintas yazdı:Yaw ben hakikaten beceriksizimVerdiğin office programlarını indirdim, bi çin sitesinden .cer ve .key bilgilerimi de aldım. sonra uygulamaları imzaladım. attım hafıza kartına kurucam. önce base paketi kurdum. sonra diğer office paketini kurdum, adobe reader ı kurdurtmadı office için de uygulama telefona uygun değil dedi ama yine de kurdu. bilgisayardan hafıza kartına bir word bir de excel dosyası attım. kartta onları word ve excel olarak görüyo ama açmıyo. ikincisi programdan çıkmak istiyorum general error diyo. Kaldırdım bende programları sildim hafıza kartından da. En son göndericem usta telefonu sana kargoyla artık valla
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir