5800 açılmama sorunu

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

5800 açılmama sorunu

Mesajgönderen osmantezel » 28 Oca 2010, 10:46

selamlar,

nokia 5800 kullanıyorum. benim şöyle bir sorunum var;

telefonu açmaya çalıştığımda her şey normal, ilk başta titriyor, sonra beyaz ekranda nokia yazısı geliyor, sonra o şekilde bir süre bekledikten sonra telefon kapanıyor. hafıza kartını çıkarıp denediğimde hiçbir sorun yok, açılıyor. son yüklediğim uygulamaları da kaldırdım, hala aynı şeyi yapıyor telefon.

şimdi benim hard & soft format hakkında bilgim yok. nedir bunlar ? hafıza kartındaki bilgiler değerli değil, silinse de olur. o yüzden ben hangi çözüm yoluna gitmeliyim ?

hard & soft formatta hangi dosyalar silinir ? mesajlar ve kişiler durur mu ? (telefon hafızasında hepsi)

teşekkür ederim.
osmantezel
Üye

Re: 5800 açılmama sorunu

Mesajgönderen barisclermont » 28 Oca 2010, 12:45

Soft formattan sonra hafiza sifirlanmaz. Sadece telefon ayarlari fabrika çikisina döner. Ama Hard formattan sonra her seyi kaybedersin. sadece isletim sistemi kalir telefonda. Sorununu hard format halledebilir ama 5800 a nasil hard format atilacagi tam bir muamma. Ancak Nemesis yada Jaf gibi programlar yardimi ile atilabilir sanirim.
Kullanıcı avatarı
barisclermont
Üye

Ad: baris
Soyad: clermont
Kullandığı cihaz: Nokia 5800xm - nokia c7-00
Firmware: V52.0.007 - V022.anna
Hack: Hayır

Re: 5800 açılmama sorunu

Mesajgönderen liborta » 29 Oca 2010, 19:53

Hafıza kartında şifre var sanırım, önce şifreyi kaldır sonra da kartı pc'de formatla. Sorunun çözülür bu şekilde. Aynı bildiğin bsod mantığı, kartında bozuk veri vardır bir yerlerde. Nokia'lar kartları şifrelerken veri tablosunda bozukluklara yol açabiliyorlar.
Kullanıcı avatarı
liborta
RE Destek Sitesi Özel Üye

Ad: Onur
Soyad: liborta@ovi.com
Kullandığı cihaz: E90 | N95 8GB | N2
Firmware: v400.34.93 | v35.0.001
Hack: Evet

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme