Reis bu zamana kadar ki bütün uygulamaların anlatımların kusursuz. Bu işide ancak sen yaparsın ingilizcem yok bazı forumlarda garmin var ama hiçbirşey anlayamıyorum bi el atsan
Merhabalar Sitenize yeni üye oldum öncelikle tesekkürler böyle bir site actiginiz icin benim sorunum garmin rdarlarla ilgili bu garmin poi datalarani karttanereye atacagiz ve nasil aktif hale getirecegiz diger bir soru iseNokia 5800 e uyumlu garmin cikmis diye belirtmissiniz yazilariniz inst. programini garminin 5.0 programin dosyalari ile beraber kullanabilirmiyiz ?
geçen hafta 5800 aldım navigasyon için siteye girdimve yönergelere göre garmini yüklemey başladım ilk kurduğumda kilitli harita seçmişsiniz diyordu sonra silip tekrar kurdum bu sefer de önce sadece araba resmi çıkıyo etrafı karanlık ve sağ alt köşede no map yazıyıordu bir kaç ssat sonra garmine girer girmez e,kran öyle donup kalıyordu ve onu da sildim nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama burdan yapamazsam 25 tl verip telefoncuda yaptıraamyardım lütfen
udp nedir nasıl yüklenir o yüklendikten sonra versiyon yükletince bilgiler kaybolmaz mı. bi de eğer kayboluyorsa ben hafıza kartındaki garmin ile ilegili dosyları bilgisayara kaydetip versiyon yükselttikten sonra bilgisayardan tekrar telf kartına yüklesek olur mu yardım
UDP yüklenebilecek bir şey değil, S60v3 FP2 ve S60v5 cihazlarda bulunan bir özellik o. Yazılım güncellemelerinin ardından kullanıcı verilerinin olduğu gibi kalmasını sağlıyor. Önce yazılımını güncelle sonra Garmin'i bir kontrol edersin, eğer bir sorun var ise kaldırıp yeniden kurarsın.
arkadaslar ben de garmin'i 5800 telefonuma kurdum ancak program metin dili seceneginde takili kaliyor (turkceyi buluyorum ancak alttaki "Sonraki" tusuna basamiyorum - daha dogrusu basiyorum fakat calismiyor ve orada bekliyor), benzer sorunu yasayan varsa yardim etsin lutfen.?
Kapalı alana girince bağlantı hemen kopuyor. Sonra ilk açılışta uydu bulması çok zor. Birde arkadaşlar uyduya gps direk mi bağlanıyor. Bu uydu sadece yön hizmeti mi veriyor uydu kimin ? Garmin uyduya ücret ödüyor mu?