Merhabalar herkese.
Kardeşimin N79 telefonu var, Amsterdam'a eğitim için 4-5 günlüğüne gidecek. Önceden GPS servisini pek kullanmayı tercih etmediği için araştırmamıştım, fakat telefonu hackleyerek ücretsiz map paketleri indirebildiğimizi sitenizde okudum.
gps-ve-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-4401-fp1-fp2-cnsteam-os9-x-t1432.html
Linkteki FP2 ile ilgili dosyayı çektim fakat nokia maps loader v3 linkine tıkladığımda kırık link uyarısı vermekte Nokia sitesi içerisinde.
Kısacası yapmam gerekenler ne bilmiyorum? Önce Firmware mi güncellenmeli? Sonradan bu kayıp dosyayı nerden temin etmeli? Bugün bu işi halletmem gerekiyor, yardımınızı bekliyorum.
2 sorum daha olacak yeri gelmişken:
Arkadaşımda N900 var, Skype yardımıyla görüntülü konuşma yapabildiğini söyledi? N79 böyle bir uygulama veya servisi desteklemekte midir? Wi-fi noktalarından en azından Skype üzerinde ücretsiz konuşmayı isterim kardeşimle o yurtdışındayken :)
Bir diğer sorum yine n79 ile ilgili. Geçen sene garantisi bitmemişken telefon kitlendi birşeyler oldu Nokia Shop'a götürdük. Ordaki zeki arkadaş SD kartı çıkarmadan telefona format attı ve firmware yükledi. Bu işlem sonunda biz kartın dosya hatası verdiğini ve hem pc'de hem telefonda format komutu gerektiği uyarısını fark ettik. Format attım tabi dosyalar silindi. Bu dosyaları kurtarmak için ufak Recovery programları denediysem de başaramadım. Acaba bir yolu var mıdır içindeki dosyaları kurtarmanın??
Siteyi kuran Reis-i Eagle'a teşekkürler. İyi günler :)

News