Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 2 hafta önce nokıa e52 modelinde bir telefon aldım ve aldığımda hiçbir sorunu yoktu. hafıza kartına bilgisayardan müzik,video,program vb. uygulamaları attım. ve telefon kısa süreli kapanmaya başladı. ama ne zaman kapanacağı belli olmuyordu 2 günde bir kapanıyordu bazen, bazen ise yarım saatte bir yani belirli bir süresi olmuyordu kapanmaların, telefonu aldığım yere götürdüm. virüs girmiş dediler ve formatlayıp geri gönderdiler. hafıza kartı bomboştu. herhangi bir kapanma yapmadı. ben bilgisayara bağlayıp müzik vb uygulamaları attığımda yine kapanma yaptı. belirli aralıklarla. tekrar götürdüğümde ise yine virüs girmişti. ama ben değişim hakkımın olduğunu söyledim ve telefonu yeni bir e52 ile değiştirdim. yeni telefonu alalı 1 hafta falan oldu ve herhangi bir kapanma yok çok memnunum.ama müzik,program,video vb onlarda yok

ve telefona müzik atmak istiyorum ne yapmalıyım o kadar aynı modele uygulamalar yükleyenler var nasıl yüklüyorlar . yoksa önceki telefonumda donanımsal bir hata mı vardı virüs yokmuydu anlamadım gitti.. birde ben telefonu pc suite modunda bağlıyorum. her modda bağladım her moddada kapanma yaptı uygulama yükledikten sonra.. beni bilgilendirirseniz sevinirim..