merhaba reis..
ben yeni bir e55 kullanıcısıyım..site cok faydalı ve e55 ile ilgili bircok sey indirdim.ama henuz kuramadım..
benim sorunum: tel. wireless olarak modemimi bulup baglanıyor.ancak istedigim sitelere baglanamıyorum.
sadece avea int.ten girebiliyorum.fatura simdiden kabardı.wirelessten istedigim sitelere ucretsiz girebilmem
ve guncellestirmeleri wifi uzerinden yapabilmem icin farklı bir ayar mı gerekli yoksa eksik bir donanımmı var..ayrıca
bu sitede yayınladıgın garmini indirdim (kurulum prog.-haritalar-ve ilaç.) ama nasıl kuracagım ve oviyi kaldirmammı
gerekli ve nasıl..kafayı yiyecem.bu telefonu wifi ve a-gps icin almıstım.ama ikisinide kullanamıyorum..
benim gibi bircok e55 kullanıcısına derman olur hayır duası alırsın emin ol..detaylı yardım lutfen..

klasör seçenekleri içinde bilinen dosya türleri için uzantılarını gizle seçeneğinin önündeki tıkı kaldır ve sw.txt olan uzantıyı elinle sw.unl ve gmapsupp.txt olan uzantıyı da yine gmapsupp.unl yaparsan haritaları görürsün. Kurulumu baştan bu şartları da dikkate alarak yaptığınızda ve en sonunda dahili gps i seçtiğinizde problem olmaz ben defalarca kurdum bir sorun çıktığına şahit olmadım. Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki cihazının sistem dosyalarına erişimi açık değil ise yani cihazın hackli değilse bu uygulamayı kuramayacağını düşünüyorum onun dışında yukarıda izah ettiğim hususlara dikkat ederseniz hiç bir sorun çıkmadan kurulumu tamamlayabilirsin. senin modemde mac filtreleme varsa (kablosuz güzeblik ayarlarının içindedir) ya o mac filrelemeyi kapat ya da senin cihazı tanıtarak izin verilen cihazların arasına ekle sorun hallolur. 
News