garmin 5800 navigasyon detayları çıkmıyor

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

garmin 5800 navigasyon detayları çıkmıyor

Mesajgönderen samilsamil » 10 Ara 2010, 15:51

öncelikle emeklerinize sağlık gerçekten işimize çok yarayan bilgiler aldık sizlerden. Birkaç yere açılmış konu altına yazdım ama cevap alamadım ve yeni konu açtım. sayenizde garmini 5800 a kurmayı başardım . yalnız benden kaynaklanan bır problemmmidir bilmiyorum ama bır problemım var. navıgasyon için ek bır ayar yapmanıza gerek yok program kendısı baslayacaktır demıssınız . doğrudur rotamı gırdıkten sonra baslıyor ama detay yok sadece anayol ustunde gıderken gosterıyor benı ne bir cadde ne bır sokak hıcbırsey yok. sadece bır yol cızgısı. yakınlastırıyorum sadece yol cızgısı kalınlasıyor gene bır detay yok. birşeylerı yanlısmı yapıyorum acaba . ancak haritayı tara secenegıne geldıgımde detaylar mevcut sokaklar caddeler hersey orda var . ancak navıgasyona basladıgımda hıcbır detay yok (gerçi navıgasyona baslıyormuyum onuda bılmıyorum ya sadece bı yol gorunuyor baska bısey yok :)))))) sızın anlatımlarınızdakı resımlerde gayet detaylı navıgasyon resımlerı gordum . bende oyle bısey cıkmıyor . navigasyonun acılacagı bı ayar varmı dıye cok kurcaladım ama seslı yonlendırme baslıyor bende detay yok. Cok uzun yazdım kusura bakmayın ama ne kadar detay verırsem o kadar yardımcı olursunuz dıye dusundum .

saygılar...
samilsamil
Üye

Kullandığı cihaz: 5800
Firmware: V 31.0
Hack: Hayır

Re: garmin 5800 navigasyon detayları çıkmıyor

Mesajgönderen samilsamil » 10 Ara 2010, 16:45

yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar
samilsamil
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 11 Ara 2010, 12:54

harita ayarlarına gelin orada belli başlı ayarlar vardır onları bir kurcalayın. :ok:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen samilsamil » 14 Ara 2010, 21:09

o an için köyde bulunduğumdan dolayı detaylar çıkmıyormuş köyden çıkınca detaylarda geldi :) saolasın
samilsamil
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 14 Ara 2010, 22:56

:icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi