garmin haritalar biri bakabilirmi

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

garmin haritalar biri bakabilirmi

Mesajgönderen valakus » 26 Tem 2011, 14:06

reis merhaba iyi günler..3 gündür uğraşıyorum ama bi türlü olmuyor eksik nokta mutlaka oluyor..

bende nokia 6220 classic var..garmin xt 5.50 yüklü..ne zamandan beridir deniz haritasını arıyordum( doğu akdeniz ) buldum..öncesinde topo ve navcity 2012 3 yüklüydü bi problem yoktu..ben bu 3 haritayıda yüklemek istiyorum.deniz haritası, topo 10 mt ve navcity 2012.3 bu 3 haritayıda nasıl yüklerim . mümkünmüdür.. hatta topo ve deniz haritasını birleştirdim..görünüyor ama önünde (*) bu işaret var cıkmıyor.. sw.nul demi hata yapıyorum ne yapıyorum aslında hiç zorlanmazdım ama bi türlü olmadı..sade denizi yükledim oldu fakat yükseltiler cıkmadı..yani 3 haritayıda kullanmak istiyorum mümkünmüdür nasıl yapabilirim..ne olursun yardımcı olurmusun...
valakus
Üye

Ad: veli
Kullandığı cihaz: nokia 6220 classic
Firmware: 06.101
Hack: Evet

Re: garmin haritalar biri bakabilirmi

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 28 Tem 2011, 18:22

iki harita mümkün diye hatılıyorum. hatta anlatımda da yazıyor.

gmapsupp.unl ve img

gmapsup2.unl ve img olacak şekilde düzenle.

ikincisnde ikinci p yok yerine 2 var.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002

Mesajgönderen valakus » 30 Tem 2011, 15:50

denedim olmadı gibi..peki şöyle bişey mümkünmü..garmin topo ve deniz haritasını birleştirsem.o zaman unl yi nasıl yapcam..yada gmapsupp unl si nasıl olacak..

kara ve deniz haritasını birleştirsem tek harita yapsam nasıl aktive yapacam..hangisinin mapidi kullanılacak...sw.unl ve gmapsupp.unl dosyaları neye göre yapılcak...
valakus
Üye

Ad: veli
Kullandığı cihaz: nokia 6220 classic
Firmware: 06.101

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 20 Ağu 2011, 17:00

her haritanın ayrı harita kodu var. onunla açabilirsin ayrı unl dosyası olacak haliyle. :icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002

Mesajgönderen sdk » 06 Eyl 2011, 08:22

valakus yazdı:reis merhaba iyi günler..3 gündür uğraşıyorum ama bi türlü olmuyor eksik nokta mutlaka oluyor..

bende nokia 6220 classic var..garmin xt 5.50 yüklü..ne zamandan beridir deniz haritasını arıyordum( doğu akdeniz ) buldum..öncesinde topo ve navcity 2012 3 yüklüydü bi problem yoktu..ben bu 3 haritayıda yüklemek istiyorum.deniz haritası, topo 10 mt ve navcity 2012.3 bu 3 haritayıda nasıl yüklerim . mümkünmüdür.. hatta topo ve deniz haritasını birleştirdim..görünüyor ama önünde (*) bu işaret var cıkmıyor.. sw.nul demi hata yapıyorum ne yapıyorum aslında hiç zorlanmazdım ama bi türlü olmadı..sade denizi yükledim oldu fakat yükseltiler cıkmadı..yani 3 haritayıda kullanmak istiyorum mümkünmüdür nasıl yapabilirim..ne olursun yardımcı olurmusun...

valakus doğu akdeniz haritasını paylaşabilirmisin?
sdk
Üye

Ad: sdk
Kullandığı cihaz: n96
Firmware: 30.033
Hack: Hayır

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi