naklov yazdı:merhaba ben garmini kurdum fakat nereye bölümünde adresi belirttiğimde gps den bağlanmasını istiyorum çünkü bluetooth dan bağlanmıyor ama gps tam olarak dolmuyor yani daha iyi GPs doğruluyu bekliyor diyor ve oda tamamlanmıyor ayrıca harita kısmında hep ekranım boş no maps yazıyor altda nerde hata yapıyorum...ayrıca GPS in sarı olan göstergesi sadece 1 kademrsi kırmızı oluyor...
reisi-i birds yazdı:merhaba.. ben yeniyim. garmin nedir? ne işe yarar? nerede nasıl kulanılır? Fişmekan cep telofonuna da yükleyebiliyor muyuz mesela?

Reis-i Eagles yazdı:naklov yazdı:merhaba ben garmini kurdum fakat nereye bölümünde adresi belirttiğimde gps den bağlanmasını istiyorum çünkü bluetooth dan bağlanmıyor ama gps tam olarak dolmuyor yani daha iyi GPs doğruluyu bekliyor diyor ve oda tamamlanmıyor ayrıca harita kısmında hep ekranım boş no maps yazıyor altda nerde hata yapıyorum...ayrıca GPS in sarı olan göstergesi sadece 1 kademrsi kırmızı oluyor...
cihazda dahili GPS var haricen bt ile başka 1 aygıta bağlanmaya gerek yok.
açık havada 4-5dk durun sabit ama. bağlanır. daha bağlanmadığınız için haritayı göstermez çünkü nerde olduğunuzu bilmez ondan no map yazar.reisi-i birds yazdı:merhaba.. ben yeniyim. garmin nedir? ne işe yarar? nerede nasıl kulanılır? Fişmekan cep telofonuna da yükleyebiliyor muyuz mesela?
garmin GPS yazılımıdır.
kullanım kılavuzu için anlatımlar bölümüne yazılımın kurulumu için gps ve navigasyon bölümüne bak
naklov yazdı:Reis-i Eagles yazdı:naklov yazdı:merhaba ben garmini kurdum fakat nereye bölümünde adresi belirttiğimde gps den bağlanmasını istiyorum çünkü bluetooth dan bağlanmıyor ama gps tam olarak dolmuyor yani daha iyi GPs doğruluyu bekliyor diyor ve oda tamamlanmıyor ayrıca harita kısmında hep ekranım boş no maps yazıyor altda nerde hata yapıyorum...ayrıca GPS in sarı olan göstergesi sadece 1 kademrsi kırmızı oluyor...
cihazda dahili GPS var haricen bt ile başka 1 aygıta bağlanmaya gerek yok.
açık havada 4-5dk durun sabit ama. bağlanır. daha bağlanmadığınız için haritayı göstermez çünkü nerde olduğunuzu bilmez ondan no map yazar.reisi-i birds yazdı:merhaba.. ben yeniyim. garmin nedir? ne işe yarar? nerede nasıl kulanılır? Fişmekan cep telofonuna da yükleyebiliyor muyuz mesela?
garmin GPS yazılımıdır.
kullanım kılavuzu için anlatımlar bölümüne yazılımın kurulumu için gps ve navigasyon bölümüne bak
gPS in doğru çalışıp çalışmadığından nasıl emin olabilirim dediklerini uyguladım camın kenarına koydum telefonu ama hala 1 kademe kırmızı oldu ve hala harita no map diyor gps imde problem olabilirmi?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir