iyi günler hocam lütfen yardım edin programı kurarken bi yere kadar geldim ancak yükleyemedim ve tekrar denemeden önce karttaki garmini sildim ancak karttaki önceki dosyalarda silindi ne yapmam lazım şimdi klasörleri karta atıyorum hiçbişi olmuyo burda yeniyim lütfen yardım
hocam kusura bakma bi sıkıntı daha var haritayı görmüyor uydu aranıyo diyo yakınlaştırdım da üstelik ama altta no maps yazıyo baya bi bekledim yine degisen bişi yok neden olabilir acaba
açık havada 3-4dk bekle hala bağlanmassa 1-2dk daha bekle bağlanacaktır. ilk bağlantı uzun sürer. bağlanmadan haritayı görüntüleyemessin. 1 kere bağlandım mı tamam.
Slm Reis sana ulaşmak için donanım habere baktım pm atamıyoruz sitene baktım pm yok en son maxicep geldi aklıma onada önceden üye olmuştum ama hiç konu açmadım ve hiçbir konuya mesaj yazmadım onun için sadece adminle pm atabiliryorum son çare olarak buraya yazdım inşallah kızmassın Sana zahmet arada bir N78 ana konsuna uğrar mısın?N78 indirime girdiği için malum herkles aldı herkes merak ettiği soruları soruyor akay'da N78 satınca orda tek başıma kaldım tüm soruları yanıtlıyorum mesela son mesajımda arkadaş nokia maps'in nasıl active edebilirm diye bir soru sormuş bende tahminimce ve bazı yerlerden edindiğim bilgilerle cevapladım yanlış cevaplamışım sen gelip düzeltmişsin çok teşekkür ederim.Özelikle nokia maps hakkında çok bir bilgiya sahip değilim çünkü ben nokia maps'i aldığım hafta telefonun hafıza kartını biçimlendirdim nokia maps'te gitmişti ve dolayısyla nasıl kullanılacağını bilmiyorum arkadaşlara yanlış bilgi veriyorum sonra senin sitenden garmini kurdum sen sitende olmasaydı garmini kesinlikle kuramazdım böyle bir bilgilendilendirme amaçlı bir site açtığın için teşekkürler.Kısacası arada N78 ana konusuna uğrar mısın? Saygılar.
selam reis assurdo nun derdi bende de var dosyaları hafıza kartına kart okuyucusuyla attım programı kurdum simgesinden başlatınca garmin yazılı siyah bir sayfadan sonra program kapanıyor acaba sorunum nerde n82 var. hiç güncellemedim. suit programında usb kablosu taktığımda cihazı görmüyor. acaba bu da bir neden olabilir mi saygılarımla orhan
SELAM REİS. ŞU İŞİ BİR DE YENİ HAFIZA KARTI TAKIP DEMEYECEĞİM. KART İLK OLARAK TELEFONA TAKTIKTAN SONRA FORMATLAMAM MI GEREKİYOR. EVETSE FORMAT NEREDEN YAPILIYOR. MENÜSÜ KARIŞIK GELDİ BANA. GALİBA TEK HATAM ROOT İÇİNDEN DOSYALARI TEK TEK DOCUMENTS KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATTIM. BUGÜN KARTI TEKRAR PC YE BAĞLAYIP, ORADAN ALAYIM VE BOŞ ALANA ATIP KURMAYI DENEYEYİM.
OLURSA HEMEN DURUMU PAYLAŞIRIM. YA TELEFONUMDA VAR BİR GARİPLİK, YA DA TELEFONUMUN YAZILIMINDA. YOKSA ARKADAŞ KENDİ TELEFONUNDA YAPMIŞTI. ONA YAPTIRDIM AMA BENDE OLMADI .-(
yav documents'e niye attın. veri depolama ile bağlanım direkt kartın ana dizinine atacaksın. o yüzden klasörün adı root. klasörü atma yani root'u direk atma içindekileri direkt at. bilgisayarım'dan karta girer girmez. başka klasörün içine değil.
slm reis. Ben senin anlatımından garmini kurdum. Garmini çalıştırdığımda sorumluluk kabulü geliyor onaylıyorum daha sonra bir sayfa açılıyor. burada satın al ve kullan , deneme başlat, ürün kodu gir ve garmin gps e bağlan yazıyor. Burdan sonra garmin gps e bağlan diyorum fakat orada sadece garmin gps le çalışır diyor. tümleşik gps i seçmeme izin vermiyor. Acaba hatayı nerede yapıyorum? yardımcı olabilirmisin