garmin v 5.20

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

garmin v 5.20

Mesajgönderen scorpio1 » 24 Ara 2008, 21:10

reis senin sitede anlattığın gibi değişiklikleri yaptım klasörü hafıza kartına atıp yükledim ancak programı açtığımda 5 saniye sonra menüye dönüyor.telefon n79 acaba bu program n79 da çalışmıyormu?
scorpio1
Üye

Re: garmin v 5.20

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 24 Ara 2008, 22:04

Root klasörünü direkt atma ya da yeni 1 klasör açıp içine atma dosyaları. 4 klasör ve 1 dosyayı direkt olarak karta at. :icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen scorpio1 » 24 Ara 2008, 22:19

reis klasörleri tek olarak attım ve çalıştı yardım için teşekkür ederim. :icon_smile:
scorpio1
Üye

Mesajgönderen t38talontr » 24 Ara 2008, 23:15

Reis, program ve anlatim icin tesekkurler...symbian konusunda henuz 2 gunluk kullaniciyim ve cok yardimci oldu, program da supermis bu arada......
bu konuda arkadaslara ilave fikir vermesi acisindan soyle bir durumu tecrube ettim: e66 kullaniyorum ve benzer sekilde suit kullanarak atmaya calistim, tabi bu isimdeki klasör zaten mevcut seklindeki uyarilari vererek yaptirmadi....yani sadece garmin klasorunu ve sis dosyasini root icerisine atabildim, koskoca diger 3 klasörü atamadim....ancak ilginctir ki program sorunsuz olarak calisiyor, izinli olmamdan da faydalanarak tum ogleden sonra arabayla dolasip denedim, herhangi bir sorun cikmadi....
t38talontr
Üye

Kullandığı cihaz: Nokia N96
Firmware: 10.065.268.1

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 24 Ara 2008, 23:49

t38talontr yazdı:Reis, program ve anlatim icin tesekkurler...symbian konusunda henuz 2 gunluk kullaniciyim ve cok yardimci oldu, program da supermis bu arada......
bu konuda arkadaslara ilave fikir vermesi acisindan soyle bir durumu tecrube ettim: e66 kullaniyorum ve benzer sekilde suit kullanarak atmaya calistim, tabi bu isimdeki klasör zaten mevcut seklindeki uyarilari vererek yaptirmadi....yani sadece garmin klasorunu ve sis dosyasini root icerisine atabildim, koskoca diger 3 klasörü atamadim....ancak ilginctir ki program sorunsuz olarak calisiyor, izinli olmamdan da faydalanarak tum ogleden sonra arabayla dolasip denedim, herhangi bir sorun cikmadi....

veri depolama ile bağlanıp atman gerekir PC suite ile kabul etmez diğer dosyaları :icon_smile_wink:

scorpio1 yazdı:reis klasörleri tek olarak attım ve çalıştı yardım için teşekkür ederim. :icon_smile:

reca :ok:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen teknikelektronikci » 05 Oca 2009, 22:47

merhaba reis bu garmini kurdum ama benden deneme sürümü v.s kod gir dedi bnun sebebei nedir acaba ? birde gps i gömüor bunda ekli gp diye bir secenek yok eskisinde vardi ne yapmam gerek ? simiden tesekürler kolay gelsin
teknikelektronikci
Üye

Ad: murat

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 06 Oca 2009, 15:36

UNL dosyaların olmamış. .txt olmuştur sonu dikkat et ona :icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen asgz » 06 Oca 2009, 21:58

Reis kardeşim programlar için çok teşekkür ederim. Ben garminde bir sıkıntıyla karşılaştım şöyle ki: bu dediğin 4 klasör ve dosyayı yığın hafızaya kopyalamak demek eskilerin yeni garmin klasörleri ile değişmesinden dolayı daha önce kurulmuş programların çalışmaması demek değil mi ? bende klasörlerin içindeki dosyaları yığın hafizadaki aynı isimli klasörlerin içine attım direk olarak, sonunda anlattığın gibi programı kurdum çalıştırdım ve sonuç olarak full sürüm değil deneme sürümü karşıma çıktı :icon_smile_screwy:
Şimdi bu durumda sence ne yapmalı ?
asgz
Üye

Kullandığı cihaz: n95 8 gb
Firmware: v15.0.015

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 07 Oca 2009, 09:58

UNL dosyalarını düzenle. Onları yaptın mı?
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen asgz » 07 Oca 2009, 11:06

Tamamdır hallettim, unl dosyalarında hata yapmışım :hiho:
asgz
Üye

Mesajgönderen asgz » 09 Oca 2009, 23:35

Selam Reis, şimdi yepyeni bir garmin sorunu ile karşındayım :icon_smile: kısaca : şimdi ben garmini yükledim herşeyi hallettim ve çok güzel çalışıyor harita ayrıntısı mükemmel , ancak bir sıkıntısı var şöyleki ; açılış/nereye/konumlarım dan önceden belirlediğim bir noktaya navigasyon yapmak istediğimde program kendisini kapatıyor . Nereye den sonra haritadan ya da poi lerden belirlersem normal çalışıyor. Sence neden olabilir ? :alala:
2. bir sorum da bu farklı navigasyon programlarının haritaları kendisi haricinde başka bir programla kullanılabilir mi ? Örneğin garmin'in haritası route66 da kullanılabilir mi ya da kullanabilmek için uyarlanabilir mi ?
Yardımların için teşekkür, bu gayet başarılı site için de tebrik ederim
asgz
Üye

Mesajgönderen karambita » 10 Oca 2009, 01:54

Öncelikle program ve anlatım için teşekkür ederim. Harita açılıyor, POI'lerden gideceğim adresi bulabiliyorum ama "adresler"i seçtiğimde "bu özelliği kullanmak için detaylı haritalar gereklidir daha fazla bilgi için www.garmin.com adresini ziyaret edin" mesajı çıkıyor. 5.20'yi 5.10'u 4.20'yi kurdum hepsinde aynı sorun var. unl dosyalarında farklı keyler denedim, fayda etmedi. Telefon E71, denemek için E60'a da kurdum bluetooth GPS ile yine adresleri seçemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
karambita
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 10 Oca 2009, 10:05

UNL dosyaların hatalı olabilir belki. :alala:

Ama 1de haritaları görebilmen için 1kez uyduya bağlanman lazım. (ilk kurulumda)
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen karambita » 12 Oca 2009, 01:17

teşekkür ederim cevap için. Uyduya bağlanıyorum. POIdeki adresleri bulup gidebiliyorum. Dün yakındaki ATM'i gittim program sayesinde. Ama adresleri seçemiyorum. Herkes de çalışıp ben de çalışmadığına göre bir şeyi yanlış yapıyorum. Garmin klasörünü kopyalıyorum, içinde gmapsupp.img gmapsupp.unl ve sw.unl de var. Diğer klasörlerde ok.
karambita
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 12 Oca 2009, 14:17

adresleri seçemiyorum derken? :alala:

anlamadım cidden :icon_smile:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen karambita » 14 Oca 2009, 13:34

Nereye -> Adresler seçtiğimde "bu özelliği kullanmak için detaylı haritalar gereklidir" uyarısı çıkıyor. Ama Nereye -> POI'ler seçtiğimde açılıyor.
karambita
Üye

Mesajgönderen gkhncnk » 28 May 2009, 15:25

Arkadaşlar bende bugün N79 uma kavuştum ve ilk iş olarak garmin kurmaya çalışıyorum. Adımları yapma kısmında sorunum yok ama söylediğiniz dosyaları bulamıyorum ki (root vb). Sistem dosyalarına erişim adımlarını da yaptım ordaki bi programda menu-1 dedikten sonra bikaç soru sorar demişssiniz ama bana hiç soru sormuyor. İlk günden soğuyacam telefondan yapamadım bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim.

Sürüm Bilgilerim
11.049.53.1
gkhncnk
Üye

Ad: Gökhan
Kullandığı cihaz: N79
Firmware: 32.001

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 28 May 2009, 16:56

Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen gkhncnk » 28 May 2009, 17:40

Reis-i Eagles yazdı:Burayı uyguladınız mı?

ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

dosyalar burada çünkü. :icon_smile_wink:

Sorun düzeltildi kusura bakmayın ben sizin konunuzda verdiğiniz tüm linkleri indirdim bilgisayara ama en önemli (için root olan) rar lı dosyayı rar dan çıkarmayı unuttuğum için varlığından bi haberim. Tüm gereksinimleri zaten indirdim diyerek çırpınıyorum kaç saattir. Saçma sapan dosyalar bile oluşturdum kendi kendime :) Ama tam vazgeçerken bir forumda mesajınızı okudum "bunlar benim kendi oluşturduğum dosyalar" demişiniz hemen daldım pc ye baktım rar oracıkta beni bekliyor. Hemen açtım tüm işlemleri yaptım ve sonuç Garmin i Full kullanabiliyorum.

N79 da hiçbirşey olmadığını varsaysak bile karizması herşeye yetiyor. :ok:

Saygılar :icon_smile_wink:
gkhncnk
Üye

Ad: Gökhan
Kullandığı cihaz: N79
Firmware: 32.001

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 28 May 2009, 20:41

eyvallah :icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen kellkirpi » 02 Haz 2009, 00:20

tesekkurler...
kellkirpi
Üye

Ad: serhat
Soyad: saygı

Mesajgönderen islek333 » 06 Haz 2009, 17:46

selamlar,
bu programı 6630 a yüklemeye çalıştım ama dosya bozuk diyor.
6630 uygun değil mi ,değilse hangi programı yüklemem gerekli.

Teşekkürler.
islek333
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 06 Haz 2009, 18:31

hayır tabii ki değil. s60 3rd olması gerekiyor.

kaldı ki dahili GPS yok 6630'da.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen islek333 » 06 Haz 2009, 19:02

peki 6630 için nasıl birşey yapabilirim
islek333
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 06 Haz 2009, 20:33

işletim sistemi baya eski. bilmiyorum uygun uygulama varmıdır. ben v3'e göre uygulamalar veriyorum.

google maps olabilir ama şebekeden çekecek dolayısıyla kontörün gidecektir.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Sonraki

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar