ypinar yazdı:BELKİ soracağım konular birçok yerde cevaplandı ancak 10 gündür nette geziniyorum ve kafam karıştı.bu konuda 2 güzel yer buldum maxicep ve donanım haber herikisindede bu konularda uzman olarak reis i gördüm.profilini inceledikten sonra kendi sitesi olduğunu görünce en kaliteli bilgiyi buradan alırım düşüncesiyle hemen üye oldum.Yardımlarınızı bekliyorum.bilgisayar ve hack crack wares konusunda sorunum yok acak bu cep konusunda çok ketum kaldım.
1 .Sertifika imza aynı şşeylermi.örnek sertifikası süresi geçmiş denen bir uygulamayı RootSiGN v1.0 proramı ile sign yapınca kuruluyor.ancak yinede freeware olmuyor?
2.telefonum nokia n95 v31.0.017 acaba bu hacklendimi.hacklendi ise lütfen son hali nasıl yönlendirirmisiniz.
3.telefonum açılırken kart kontrolü sonunda zararlı uygulama buldu uygulama yöneticisine gidin diyor.zararlı olanı nasıl ayırt edebilirim.?
4.n95 ve pc arasında wireless ağ kurup bilgisayardaki kalsörlerime ulaşabilirmiyim.ve oradan ağ üzerinden filim izleyebilirmiyim.
5.gps için açık havada olmanız gerekiyor deniyor arabanın üstü açık modelimi almalıyım:) konumumu çok merak etmediğim için bana lazım olan gideceğim yere nasıl giderim(üstü kapalı arabanın içinde) bu aletin external anten olayı varmı?nokia map e aylık veya yıllık ne ise ödeyip yol göstermesini sağlamalımıyım.
6.bunuda oğlum sor diyor. oğlumun telefonu 6600 mmc kartı var sd alsam çalışırmı?
7. ve tavsiye edeceğiniz bir video programı mp3 file manager programı ve gps programı tv uzaktan kumanda prog..ve bunlar olmazsa olmaz dediğiniz programlar
8.son sorum heryerde araç navigasyon cihazları satılıyor 200-1000 tl arası bunlara birde ayrıca software almak yada üye olmak mı gerekiyor.
şimdiden teşekür ediyor.kusura bakmayın gerçekten araştırmaalarımda tam bir sonuca ulaşamadığım için birçok kez cevapamış olabileceğiniz soruları tekrar soruyorum
epigenes yazdı:ypinar yazdı:BELKİ soracağım konular birçok yerde cevaplandı ancak 10 gündür nette geziniyorum ve kafam karıştı.bu konuda 2 güzel yer buldum maxicep ve donanım haber herikisindede bu konularda uzman olarak reis i gördüm.profilini inceledikten sonra kendi sitesi olduğunu görünce en kaliteli bilgiyi buradan alırım düşüncesiyle hemen üye oldum.Yardımlarınızı bekliyorum.bilgisayar ve hack crack wares konusunda sorunum yok acak bu cep konusunda çok ketum kaldım.
1 .Sertifika imza aynı şşeylermi.örnek sertifikası süresi geçmiş denen bir uygulamayı RootSiGN v1.0 proramı ile sign yapınca kuruluyor.ancak yinede freeware olmuyor?
2.telefonum nokia n95 v31.0.017 acaba bu hacklendimi.hacklendi ise lütfen son hali nasıl yönlendirirmisiniz.
3.telefonum açılırken kart kontrolü sonunda zararlı uygulama buldu uygulama yöneticisine gidin diyor.zararlı olanı nasıl ayırt edebilirim.?
4.n95 ve pc arasında wireless ağ kurup bilgisayardaki kalsörlerime ulaşabilirmiyim.ve oradan ağ üzerinden filim izleyebilirmiyim.
5.gps için açık havada olmanız gerekiyor deniyor arabanın üstü açık modelimi almalıyım:) konumumu çok merak etmediğim için bana lazım olan gideceğim yere nasıl giderim(üstü kapalı arabanın içinde) bu aletin external anten olayı varmı?nokia map e aylık veya yıllık ne ise ödeyip yol göstermesini sağlamalımıyım.
6.bunuda oğlum sor diyor. oğlumun telefonu 6600 mmc kartı var sd alsam çalışırmı?
7. ve tavsiye edeceğiniz bir video programı mp3 file manager programı ve gps programı tv uzaktan kumanda prog..ve bunlar olmazsa olmaz dediğiniz programlar
8.son sorum heryerde araç navigasyon cihazları satılıyor 200-1000 tl arası bunlara birde ayrıca software almak yada üye olmak mı gerekiyor.
şimdiden teşekür ediyor.kusura bakmayın gerçekten araştırmaalarımda tam bir sonuca ulaşamadığım için birçok kez cevapamış olabileceğiniz soruları tekrar soruyorum
reis gelince detaylı cevapları mutlaka verir ama ben kısaca bildiklerimi paylaşmak istedim.
1- sertifaka ile imza aynı şeyler değil, unsigned programları yükleyebilmek için ya kullandığınız telefonun sürümünün hack'lenmiş olması gerekiyor, yada (benim n85'im gibi henüz hack mümkün değil ise( sertifika dağıtan sitelerden sertifikanı alıp unsigned programları imzalamak gerekiyor.
2- detaylar reiste :)
3- detaylar reiste :)
4- detaylar reiste :)
5- açık havadan kasıt gps sinyalinin engellenmemesi, üstü kapalı arabadada rahat rahat navigasyonu kullanabilirsiniz, üstü açık arabaya ihtiyaç yok yani :) nokia maps'ten ücret karşılığı alacağınız şey sdece sesli yönlendirme olacaktır ki Reisin detaylı anlattığı Garmin ile inanın hiç gerek yok para ödemeye :D
6- 6600'a sadece mmc kartlar uyuyor maalesef
7- core codec player videolar için en güzeli bence
8- satılanlardan çoğu belirli bir süre bedava sesli yönlendirme yardımı ile geliyorlar, süreniz bitince hem güncel haritalar için hemde sesli yönlendirme için tekrar lisans almanız gerekiyor.
ypinar yazdı:BELKİ soracağım konular birçok yerde cevaplandı ancak 10 gündür nette geziniyorum ve kafam karıştı.bu konuda 2 güzel yer buldum maxicep ve donanım haber herikisindede bu konularda uzman olarak reis i gördüm.profilini inceledikten sonra kendi sitesi olduğunu görünce en kaliteli bilgiyi buradan alırım düşüncesiyle hemen üye oldum.Yardımlarınızı bekliyorum.bilgisayar ve hack crack wares konusunda sorunum yok acak bu cep konusunda çok ketum kaldım.
Bizim cihazlar sinyal yayacak güçte değiller. Ama sinyalleri işleyebilecek durumdalar. Dahili donanım ile sinyalleri veriye dönüştürür yerimizi belirlerler. Nokia Maps'e para vermene gerenk yok ilaçlısını yüklersin olur biter. Unsigned diyorsan Garmin yükle. Onda unsigned'lık 1 durum yok.
Reis-i Eagles yazdı:Sadece sertifikan varsa hack yapabilirsin şuan.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir