Helloox 2.11 imza sorunu

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

Helloox 2.11 imza sorunu

Mesajgönderen cantar10 » 07 Eyl 2011, 18:58

Merhaba ben siteyi gördüm ve çok beğendim öncelikle bunu belirteyim emeklerinize sağlık. :ok:
Bende N79 v32.001 tel var.2 yıl önce aldım ve hackledim.ancak yaklaşık 1yıl önce unhack yapıp formatladım ve bir daha hacklemedim ancak şimdi ekrar hacklemek istiyorum.
Helloox 2.03 denedim olmadı.2.11 de ise global-duyurular/helloox-v2-11-ile-tum-s60v3-s60v5-ve-s-3-cihazlarini-hackleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t2416.html konusunu uyguladım ancak sign e basınca hiçbir program oluşmadı.(Windows 7 kullanıyorum.Opdadan yeni sertifakalrda aldım)
Olmayınca helloox2 2.11 unsigned bulup sertifikalandırdım ancak hacklerken rompatcher yüklenmemektedir.Rompatcherolus 3.1 yükledim sonradan ancak sys/bin de dosya hatası aldım.Helloox dosyasının içindekide sertifika hatası veriyor maalesef.
Yılan hikayesine döndü kısacası yardımcı olursanız sevinirim :bohu:
cantar10
Üye

Ad: caner
Kullandığı cihaz: N79
Firmware: 32.001
Hack: Evet

Re: Helloox 2.11 imza sorunu

Mesajgönderen senecen » 08 Eyl 2011, 09:06

Kardeş benimki senden kara :) Bende buna benzer dertten muzdaribim. Yanlış kişiye mesaj attın sanırım :)
senecen
Üye

Kullandığı cihaz: Nokia n82
Firmware: v35.0.002
Hack: Hayır

Mesajgönderen cantar10 » 08 Eyl 2011, 14:24

Buldum! :ok: HelloOX2.11'in sign olmama sebebi sanırım bilgisayarın isminde tükçe karakter olması :icon_smile_big: .Benim bilgisayarın ismi dr.özgür ö ve ü var.hellooxi sign yaparken yereldisk c ye yapıyordum ve dr.özgür adı geçiyordu ancak dire d sürücüsüne attım herşeyi(sertifikalar falan dahil)ve signleyip teli hackledim rompatcer+ da kuruldu ve adam gibi hacklendi :icon_smile_big: :super:

Şimdi de başka bir sorunum var tüm yeni nesil n-gage oyunlarının linki kırık :lamer: ve bulamıyorum reis yardımcı olursan sevinirim :heyo:
cantar10
Üye

Ad: caner
Kullandığı cihaz: N79
Firmware: 32.001

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 10 Eyl 2011, 10:43

güzel bir çözüm bulmuşsunuz. iyi görmüşsünüz yani. :icon_smile:

ben de öğrenmiş oldum.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82

Mesajgönderen kaya.77 » 12 Eyl 2011, 16:14

reis arkadaşım selamlar! bu helloox 2.11 signer 100lerce denememe rağmen maalesef helloox.sis dosyası vermiyor.nokioteca sitesinden aldığım sertifikalarla( 2kere aldım) yapıyorum olmuyor.indirdiğim unsigned 2.10 ve 2.11 hellooxlarda hack yapmıyor.biraz ilerliyor öylece kalıyor.yıllardır telefonlarla fazlasıyla uğraşıyorum,her yolu biliyorum ama bunu çözemedim.yeni sertifika almak zorunda kaldım, çünkü E6ya geçtim.artık hiçbir site sertifika vermiyor,nokiateca'da toplu sertifika veriyor.E72imi cert hack'la hacklemiştim opda sertifikasıyla.fakat bu sitenin verdiği sertifika sadece hellooxu imzalıyor.hackli yazılım la flash atmayı düşünmüyorum çünkü fw yükselince hack olayı bitiyor.

bana nasıl bir fikir önerirsin.desteğini bekliyorum teşekkür ediyorum.kolay gelsin
kaya.77
Üye

Ad: kaya
Kullandığı cihaz: e72
Firmware: fw54

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 31 Eki 2011, 16:29

S^3 olduğu için bu yöntemde kapalı halde sanırım.

sitesinde desteklenen modeller listesinde yok.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme