i8910 garmin uyum sorunu

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

i8910 garmin uyum sorunu

Mesajgönderen mmtg » 04 Haz 2010, 18:05

iyi günler arkadaşlar.samsung i8910 cihazıma "Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™" başlığında tarif edildiği üzere tüm adımları eksiksiz bir şekilde uyguladım.Hafıza kartını telefona taktıktan sonra yükleniyor veya yüklenmedi gibi bir uyarı çıkmıyor.kurulumda başlamıyor.uygulama yöneticisinden yada samsung pc studio programıyla kurmayı denediğimde ise bu program telefonunuzla uyumlu değil yinede yüklensinmi gibi bir uyarı çıkıyor.yüklemeye devam ettiğimde ise uygulamalar klosöründe gmobile simgesine tıkladığımda tepki vermiyor.bu problemin nedeni bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.şimdiden teşekkürler.
mmtg
Üye

Kullandığı cihaz: 1
Firmware: 2
Hack: Hayır

Re: i8910 garmin uyum sorunu

Mesajgönderen liborta » 04 Haz 2010, 18:22

Yüklenmedi uyarısının ardından uygulama yöneticisine gidip garmin'i kaldırın ve garminmobilext.sis dosyası ile kurmayı deneyin.
Kullanıcı avatarı
liborta
RE Destek Sitesi Özel Üye

Ad: Onur
Soyad: liborta@ovi.com
Kullandığı cihaz: E90 | N95 8GB | N2
Firmware: v400.34.93 | v35.0.001
Hack: Evet

Mesajgönderen mmtg » 04 Haz 2010, 18:27

ilginiz için teşekkürler.hafıza kartını telefona taktıktan sonra yüklendi yada yüklenmedi gbi bir yazı çıkmıyo.tepkisiz kalıyo telefon.ondan sonra uygulama yöneticisine gidip manuel kurmaya çalıştığımda uyum sorunu var diyo.merak ettiğim bu paylaşıma sunulan programla benim telefonumun uyumsuzluğumu.sürüm farkı fln olabilirmi.konuyuda çok iyi bilmediğim için nelerden kaynaklanabileceğini kesitiremiyorum problemin.
mmtg
Üye

Kullandığı cihaz: 1
Firmware: 2
Hack: Hayır

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 04 Haz 2010, 18:53

v50.00.50 zaten son sürüm. siz kurulumu manuel başlatın. garmin klasörü içine girip :ok:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme