Reis bi yardım et n-gage i kuruyorum oyunu yükliyorum pach yapıyorum n-gage menüsünde oyun full görünüyo ama oyuna girdiğim zaman triner oluyo bi ilgilenirseniz sevinirim.
ya reis senin sunduğun oyunların neredeyse tamamını denedim öle bişiki oyun full görünüyo giriyorum gene ful gorunuyo misal deneme kısmı sadece 1. bolumumu içeriyo ozaman 2. bölüme geçerken full değil falan dio bunun bi çözümü varmı yardımcı olursan çok sevinicem
saol reiste benim sormak istediğim fp2 yi ilaçlamanın yolu yokmu yani ilaçlamanın tam olması için yapabilceğim bişi varmı yok dersenin valal daha uğraşmicam
kusra bakma uzun zamandır yoktum cevap yazamadım evet oyun ve modul senin sitenden heryerde yazanları denedim olmuyo uğraşmıyorum artık can sıkıntısı oldu bende uğraşcak halim kalmadı bi deliriyorum zannettim yardımın için saol
reis gene ben eski şifremi hatırlayamadımda yeni üyelik açtım n79 için hecklenmiş oyunlar ve modül buldum burdaki oyunlar çalışıyo denedim ing ama talimatları takip edince oyunlar sorunsuz çalışıyo http://forum.mobiles24.com/showthread.php?t=23254 buda link hade kolay gelsin