N-GAGE oyundan atma sorunu.

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

N-GAGE oyundan atma sorunu.

Mesajgönderen ER_54 » 20 May 2009, 16:39

Sevgili Reis-i Eagles, sitende bulunan n-gage kurulumu hack vb. işlemleri yaparak sitenden indirmiş olduğum 12 tane n-gage oyununu sorunsuz olarak kurdum. Opdadan sertifika almıştım. Telefonum:N79 son güncellemeyi 3-4 gün önce yapmıştım.

Sorum ise;
1-)Bazı oyunlarda oyun oynanırken oyundan hata vererek çıkması.
Örnek:Pro golf oyununda....hata kodu: Pro Series Golf exited with an error.
Aynı şekilde Creatures of the Deep oyunudada yarıda yada balık tuttuğunda oyunda dışarı atmakta.
2-)Telefonumdaki n-gage oyunlarımın sayfasında hiç bir oyunun yanında TRİAL yamıyor. yani full görünmekte. Ancak hemen hemen yüklü tüm oyunlarda bölümler ve seçeneklerde kısıtlama gözkmekte. Yani deneme sürümü olarak görünüyor.
Anlatımındaki gibi hackleme yaparak kurdum. Eğer zamanın varsa cevaplamanı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

AYRICA GARMİN PROGRAMINI SENİN SİTENDEN YARARLANAR KURMUŞTUM. MÜKEMMEL BİR PROGRAM.OTO İLE YÖN VE ADRES BULMA SORUNUMU TAMAMEN ORTADAN KALDIRDI. SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
ER_54
Üye

Re: N-GAGE oyundan atma sorunu.

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 21 May 2009, 00:23

N-gage üzerine hiç çalışmam yok. Kendi cihazımda hiç oyun yüklü değil mesela. Millete vermeden önce denemek için 2-3 oyun kuruyorum, o kadar. :icon_smile:

Yani hatalar alıp üzerinde çalışamadım nedendir niyedir gibi... :hiho:

Ama N79larda ortak gibi yani FP2 ile bağlı 1 olay olabilir.

Kurulum adımlarını aynı şekilde yaptıysan normalde sorun olmamalı yani.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Re: N-GAGE oyundan atma sorunu.

Mesajgönderen ER_54 » 21 May 2009, 21:17

Teşekkürler Reis benim içinde n-gage pek önemli değil. Garmin mükemmel. Artık telefonda olmazsa olmazlardan.
ER_54
Üye

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir