n79 program yükleme

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

n79 program yükleme

Mesajgönderen husock » 19 Haz 2009, 00:36

ya reis ben bu okudumlarımdan pek bişi anlamıyorum sen en iisi bana msn ini verde yapalım su işi :icon_smile:
husock
Üye

Ad: husock

Re: n79 program yükleme

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 19 Haz 2009, 11:46

MSN'den destek vermiyorum. :icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen husock » 19 Haz 2009, 13:04

Reis-i Eagles yazdı:MSN'den destek vermiyorum. :icon_smile_wink:

sendede bendeki gibi sanatcı kaprisi var yaa :)) donanım haber demissinde ben orayıda okudum hatta bırak okumayı yedim yuttum n79 hakkında herseyi .. ama mesela bişi yazcam yazdıktan sonra onun cevabını nerde bulcam bilmiyorum o sitede kayboluyo yani anlıcan siteyi bile kullanamıyorum :((( o yüzden burdan yardım istedim .. bu arada benim telefobnumda söle bisi var mesela ben kamerayı acıyorum ekran yan dönüyo öle cekmek zorunda kalıyorum .. duvar kagıdı yaptım oda yan duruyo düzelmiyomu bu ?? yani ben aarklara filan baktımda yok gibi .. sensör özelliginide kapattım genede camerayı actıgımda yan dönüyo ekran naısl düzeltcez bide bu duvar kagıdını nasıl kadlrıcam ....??? acaba cokmu oldum cok olduysam söyle :( :icon_smile_screwy:
husock
Üye

Ad: husock

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 20 Haz 2009, 22:51

kamera zaten yandır. yani olması gerektiği gibi. yeni nesil tüm n serisinde yan. dikey çekim yok. deklanşör zaten sağ üstte kalıyor cihaz yanken yani foto mak. gibi. ayrıca dikey çekim yaparsan o yaptığını anlar dik kaydeder zaten fotoyu. :ok:

duvar kağıdı yine tam ekran olmaz yeni nesillerde. tema ile tam ekran olur yani tema yapıp yüklersen.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme