N79 sorunlarım

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

N79 sorunlarım

Mesajgönderen guslua » 19 May 2009, 19:03

Reis forumlarda sordum ancak çözüm gelmedi. birde burada şansımı deneyeyim dedim.

n-gage oyunları için yükleme esnasında wlan'a bağlanmak istiyor ancak bağlan dediğimde " yeni sürücü sürücüsü kullanılamıyor " diye uyarı veriyor.
yine n-gage oyunları kullanabilmek için bahsettiğin uygulamaları yaptım ( birtek fixed dosyasını yüklerken hata verdi ) oyunu install hailnde bozuk dosya uyarısı veriyor.

biliyorum belki sorularım çok olacak ama ilk nokia telefonum olduğu için biraz problem yaşıyorum sanırım.

N79 telefonum için son güncellemeyi yaptım. fakat bu güncellemeden sonra telefon sürekli KRN ve sistem hatası vererek uygulamadan çıkıyor.

sorularım ve sorunlarım için yardımcı olman dileği ile, teşekkürler.
guslua
Üye

Re: N79 sorunlarım

Mesajgönderen mandrake3 » 20 May 2009, 10:08

arkadaşım fix dosyası bendede çalışmadı açtığım konuya bak ben hallettim.n-gage çalıştı.KRN HATASI ALIYORSAN TELEFONU KAPAT VE AÇ SORUN ÇÖZÜLÜR
mandrake3
Üye

Ad: ozan
Kullandığı cihaz: Nokia n96
Firmware: 30.101
Hack: Evet

Mesajgönderen ER_54 » 20 May 2009, 16:49

Bendede wlan bağlantısı istemekteydi .Tel N79. Opdadan sertifika aldım. Reisin analtımındaki şekilde sorun yaşamadan tüm oyunları kurabiliyorum.Şu an 12 tane n-gage oyunu kurulu. Sadece 2 oyunda 2-3 dk oynadıktan sonra dışarı atma sorunu var. Birde oyunlar full görünmekte ancak özelliklere baktığında çoğu yer kilitli yani deneme görünmekte.

Sertifikan varsa reisin anlatımınındaki programaları imzalayar sırayla kurulumu gerçekleştirebilirsin.
ER_54
Üye

Mesajgönderen husock » 19 Haz 2009, 00:31

bunları okuyunca gözüm korkuyo nelerden bahsediyosunuz öle die ... arkadaşlar ben yeni bi n79 aldım su son sürümü (( nerden )) ve (( nasıll )) yüklicem bana sunu söle yapcaksın filan gibi bi anlatımla anlatırmısınız ilk defa böle bişey aldım da yani telefona direkmi indiriyoruz programı filan :) napim bilmiyorum .yardımınız için simdiden sağolun.. :icon_smile_screwy:
husock
Üye

Ad: husock

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 19 Haz 2009, 11:45

önceki başlıkta dediğim üzere DH forumları... :icon_smile:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82