reis seni her siteden gördüm ve sitene üye oldum sayende n85'ime hack de yaptım oyunları da yükledim ama çoğu oyun ya hata veriyor yada trial gibi davranıyor star wars da story oynayamıyorum fifa 09 da tek takım seçilebiliyor,resident evilda da bi yere kadar gelebiliyorum çalışmayan oyunlar dogz brother in arms
zaten o yöntemi kullanıyorum nie olmuyor çözemedim acaba instalserver falan mı lzm diecem benim bildiğim n85 için yok n85'i olup da oyunları sorunsuz oynayan var mı acaba forumda
reis aynı şeyi bende yaptım aynen telefonum n85 ve aynı şekilde aynı oyunlar aynı sorunu veriyor acaba sorun oyunlardan kaynaklanıyor olabilir mi çünkü bazıları orjinal oynanıyor ama bazılarında sorunlar var
reis normalde full mu oluo oyunlar senin anlattığın gibi yükleyince bende yaptımda oyunlar trial versiyon N79 benim farketmez gerçi tel. full olarak nasıl yapcaz
hocam bende oyunları yüklemeye çalışıyorum oyunu yüklerken aynı zamanda patch unpatch olayını yapmaya çalışıyorum fakat mümkün olmuyor patch kurulumunu çalıştırdığımda dosya bozuk diye bi sorunla karşılaşıyorum fakat oyun yüklemeden önce veya yükledikten sonra patch dosyasını yüklemeye çalışsam hiç bi sorun vermeden dosyayı yüklüyor bu seferde oyun çalışmıyor ne yapmalıyım bi türlü yapamadım sıyırmak üzereyim