N86-yi hacklerken kapandi acilmiyooo acil yardimm

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

N86-yi hacklerken kapandi acilmiyooo acil yardimm

Mesajgönderen zaur_ms » 26 Ara 2010, 20:35

Ya arkadawlar acil yardim lutfen ben J.A.F la teli Flasladigim zaman bir anlik biwey oldu bir soru geldi responding filan yes ve no dedi bende no dedim wimdi tel hicbi wekilde acilmiyoo ya cok moralim bozuldu lutfen yardimci olabilirmisiniz?Ben Azerbeycanda yawadigim icin burda servise vermekten korkuyorum hem burada servisler de hic deneyimli degil aksine kotu bozub geri verirler.lutfen yARDIM EDIN BUNU NASIL YENIDEN FLASHlayib FACTORY RESETE DONDURE BILIRim HARD FORMATI KABUL ETMIYO YILDIZ 3 ARAMA TUWU VE ACMA KAPAMA TUWUNA BIRLIKDE BASINCA TEL DURMADAN TITRIYOR AMA HICBI WEKILDE EKRAN ACILMIYO BILGISAYARA BAGLADIGIMDA BAGLANMA SESI GELIYO AMA SONRA KENDILIGINDEN KOPUYO LUTFENNNN BANA YARDIM EDIN.FUsb kablosuyla yapilabilir demiwsiniz demiwsiniz bunu Azerbeycanda bulacagimida sanmiyorum.ben kendim evde Phoenix vs gibi yada sizin onereceginiz bir programla yapabilirmiyim?standart n86 usb si ile?Lutfen YArdimci olun bana bu tel bana cok lazim bu aralar.Wimdiden yardimlariniz icin tewekkurler Arkadaslar.Azerbeycandan sevgilerlerle
zaur_ms
Üye

Ad: Zaur
Kullandığı cihaz: Nokia N86 8MP
Firmware: v30.009
Hack: Hayır

Re: N86-yi hacklerken kapandi acilmiyooo acil yardimm

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 26 Ara 2010, 21:02

JAF ile dead phone flashing yaparak yüklemeyi deneyin. google'da anlatımlar var :icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen zaur_ms » 26 Ara 2010, 22:05

Cooook sagol Reis-i Eagles iyiki varsin be agabey sen de olmasan biz ne yapardik.bidaha tewekkur ederim
zaur_ms
Üye

Ad: Zaur
Kullandığı cihaz: Nokia N86 8MP
Firmware: v30.009
Hack: Hayır

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 29 Ara 2010, 16:10

:icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi