ngage

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

ngage

Mesajgönderen bilonemsi » 29 Haz 2009, 10:34

reis selam uzun zamandır sana soru sormuyordum :) iyisindir işallah :D bursadayım oyun duserse gorusmek isterim kardeşim...

öncelikle n gage oyunlarının eski versyonlarını yukleye biliyormuyuz. oyunları indirince bi dunya dosya ile karşılaşıyorum.. çalıştıra biliriyiz onları..

ikincisi mesaj yazarken bu yavaslık varya öldürecek 2nci satıra geldimi kösüyor alet.. ayarlardan karakter kodlamasını tam destek yadaindirgenmiş destek yapsamda yavaş. eskiden yoktu hadr format attım. şimdi ne yapsam olmuyo başka bir bilgin varmı..

yardımların için şimdiden saols.
bilonemsi
Üye

Ad: beh
Soyad: BİR
Kullandığı cihaz: 5800
Firmware: v40 küsürat
Hack: Evet

Re: ngage

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 29 Haz 2009, 17:06

N79'larda genel 1 problem o. T9 açık olmayınca düzeliyor sanırım. :alala: Yazılımsal 1 sorun o. Düzeltirler inşallah. :icon_smile:

oyunların eski versiyonu derken? :alala:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002

Mesajgönderen bilonemsi » 30 Haz 2009, 08:50

bilgi için saols eski n gage oyunları suan sitesine girdikmi 10 15 tane oyun gozukuyor resmi sitesinde de bilgiğin gibi yanlız n gage cok eski bir sistem ve cok vazla oyunu var onlardan bassediyorum yabancı sitelerden bunuluyorum ama dedipim gibi rarlı yada zipli dosyayı actığımda app diye bir klasör ve içinde bir sürü dosya var onlar nasıl kuruluyor yada calıştırılıyor kısada n-gage versyon 1.
bilonemsi
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 30 Haz 2009, 21:06

n-gage oyunlarını benim siteden hallet. tüm oyunlar var zaten. anlatımım da var.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen bilonemsi » 01 Tem 2009, 09:29

dediklerini yaptım oyunlar calışıyor zaten bir proglem yok. ama 3 5 tanesi calışıyor sims, bilardo, yılan benzeri gerisi krn bilnenne diye bi hata veriyo ama sana sorulmustu bu hata sende nokiyanın formundada var aynı hata ondan ramden kaynaklana bilir demiştin.. ama demolarını calışyırıyoo crack olunca hata veriyo :d

dostun bu arada en cok arastıran sen olarak bişey soracam sana senin oynadığın bir oyun varmı varsa nedir guzel olarak bu kadar bilgili bir adam dandik oyun oynamaz :D
bilonemsi
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 01 Tem 2009, 19:08

Valla ben oyun sevmiyorum. Sadece pc'den bildiğim 2-3 oyun yüklü. Worms var çok güzel o. 1de Golf yüklü sanırım.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen bilonemsi » 02 Tem 2009, 11:01

lanet olsun wors bende calışmıyor bide bu araba yarısı varyaa aspalt mıdın nedir :(
bilonemsi
Üye

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj