Nokia 5800 garmin sorunları

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

Nokia 5800 garmin sorunları

Mesajgönderen hotcoffee65 » 09 May 2010, 21:01

Selamlar
gmapsupp.unl dosyasını oluşturamadım çünkü Select Map Product bölümünü bulamadım nerdedir bilen var mı
hotcoffee65
Üye

Ad: hotcoffee65
Kullandığı cihaz: 5800
Firmware: 30.0.10
Hack: Hayır

Re: Nokia 5800 garmin sorunları

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 09 May 2010, 21:31

garmin ilaç dosyasını açın. 2. kısımda yazar. hatta default olarak city navigator australia 2008 yazar onu custom yap 848 yap gelen ekrandan
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen hotcoffee65 » 10 May 2010, 18:33

İlginize çok teşekkür ederim. Herşeyi hazırladım şu an. 2 sorum daha olacak. 1-Garminin çalışması için Nokia map i 5800 den silmek gerekiyor mu evet se nasıl. 2- Nokia map, map den başka herşeye benziyor. birçok anayol, ş.arası yollar bile yok. Garmin sağlıklı çalışıyor mu? Güncellemeleri nasıl alacağız. İyi Günler
hotcoffee65
Üye

Mesajgönderen hotcoffee65 » 10 May 2010, 21:01

GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edip Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e geldim acak "Yanlızca Garmin GPS cihazına bağlantıya izin verilir mesajı" geliyor. GPS i eşleştir diyorsun ama boşuna.. cihaz bulumadı diyor. Ne yapmak lazım
hotcoffee65
Üye

Mesajgönderen liborta » 10 May 2010, 21:55

hotcoffee65 yazdı:İlginize çok teşekkür ederim. Herşeyi hazırladım şu an. 2 sorum daha olacak. 1-Garminin çalışması için Nokia map i 5800 den silmek gerekiyor mu evet se nasıl. 2- Nokia map, map den başka herşeye benziyor. birçok anayol, ş.arası yollar bile yok. Garmin sağlıklı çalışıyor mu? Güncellemeleri nasıl alacağız. İyi Günler

Nokia Maps'i kaldırmanıza gerek yok. Nokia Maps Updater ile güncelleyin ve Nokia Maps Loader ile haritaları yükleyin. Gayet detaylı ve sağlam bir uygulamadır aslında, arkasında Navteq var.
Garmin'de ufak bir kaç sorun dışında önemli bir şey yok şu an symbian için portlanan sürümlerde. Güncel haritalar yayınlandıkça yükleyin yeterli.

hotcoffee65 yazdı:GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edip Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e geldim acak "Yanlızca Garmin GPS cihazına bağlantıya izin verilir mesajı" geliyor. GPS i eşleştir diyorsun ama boşuna.. cihaz bulumadı diyor. Ne yapmak lazım

unl dosyalarında hata var. Olana kadar tekrar tekrar oluşturun. Eninde sonunda olacaktır. En son E90'a kurarken 9. denememde olmuştu. Ayrıca dosyaların uzantıları unl olacak txt değil.
Kullanıcı avatarı
liborta
RE Destek Sitesi Özel Üye

Ad: Onur
Soyad: liborta@ovi.com
Kullandığı cihaz: E90 | N95 8GB | N2
Firmware: v400.34.93 | v35.0.001

Mesajgönderen kfatih45 » 08 Mar 2011, 21:24

bendede aynı oluyor. GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edip Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e geldim acak "Yanlızca Garmin GPS cihazına bağlantıya izin verilir mesajı" geliyor.ekli gps çıkmıyor bunun için sürekli denemekmi gerekiyor unl dosyası oluşturarak?
kfatih45
Üye

Ad: fatih
Kullandığı cihaz: nokıa 5800
Firmware: v 51.0.006

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 09 Mar 2011, 19:44

unl dosyanızda hata var. sonu txt olmasın.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme