Nokia 6210 navigator YARDIM

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

Nokia 6210 navigator YARDIM

Mesajgönderen selcuqqq » 10 Ağu 2009, 23:42

Reis öncelikle hayırlı geceler...
reis benım telefonumla ılgılı bır sorunum var.nokia 6210 navigator marka bı telefon aldım ve yanında 720 gunluk araba ve yurume dıe bısey verdıler onu aktıf ettım,daha sonra ınternetten pc suit yardımıyla map loader 3,0,24,0 ve maps updater 1,0,8 programı ındır dım ve yukledım,fakat sımdı soyle bı sorunum var Reis:

eskı kullandıgım harıta daha ayrıntılıydı,sımdı kullandıgım ıse bulundugum kutahyada evımın sokagını bıle gostermıyor sadece ana caddeyı gosterıyor dıer harıtada mahalleler sokaklar caddeler hepsı vardı,bu arada yenı yukledıgımde seslı navıgasyondada herhangoı bır sorunla karsılasmıyorum,yanı tek sorunum bu detay olamayan harıta,eger bununla ılgılı bana yardımcı olacak zamanınız varsa sıze sımdıden cok ama cok tesekkur ederım.bu arada sıteyı yenı ogrendım bır arkadasım vasıtası ıle comk emek harcamısısnz ve tamamen cozum odaklısınız... tesekkurler cok sagolun sımdıden...

Selçuk ÖZYURT
Kullanıcı avatarı
selcuqqq
Üye

Ad: selçuk

Re: Nokia 6210 navigator YARDIM

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 11 Ağu 2009, 16:02

cihaza hard format at v2 olsun programın. karta da format at.
sonra haritaları v2'ye göre yükler
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002
Hack: Evet

Mesajgönderen selcuqqq » 11 Ağu 2009, 18:52

saol reis yardımın icin,yanlız ben bısey daha sorcam bu konularda bıraz cahılım reis:) bu hard format olayını nasıl atıcam ve atınca hafıza kartınıda bıcımlendırıcem yanı butun verılerım sılınecek buraya kadar tamam.ama karttada v2 yok yada teldemı var bu program nasıl yukleyecek programı,yanı dıer ytelefonu alırkenkı programlarımın hepsı demı gıdecek reıs,kusura bakma sorularımın coklugu ıcın:(
yardımın ıcın tekrar saol...
Kullanıcı avatarı
selcuqqq
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 12 Ağu 2009, 15:17

* 3 yes açma-kapama tuşlarına cihaz kapalı iken aynı anda bas.

bazı fp2'lerde yes tuşu yerine multimedya tuşu oluyor.

cihaz ilk günkü gibi olacak
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen selcuqqq » 12 Ağu 2009, 19:23

reis merhaba...
dedıklerını aynen yaptım,cıhaza da kartada format attım,mavı navı tusuna basıorum fkat uydu da buluyor konumum dıorum turkıye harıtası uzerınde bu kez ıllerın bıle ısmı yok reis,ne yapmam gerekıyor baska,tekrar lısans mı guncelleyecegım acaba? yoksa yanlıs bıseymı yaptım yıne ben:(
Kullanıcı avatarı
selcuqqq
Üye

Mesajgönderen selcuqqq » 12 Ağu 2009, 19:24

reis merhaba...
dedıklerını aynen yaptım,cıhaza da kartada format attım,mavı navı tusuna basıorum fkat uydu da buluyor konumum dıorum turkıye harıtası uzerınde bu kez ıllerın bıle ısmı yok reis,ne yapmam gerekıyor baska,tekrar lısans mı guncelleyecegım acaba? yoksa yanlıs bıseymı yaptım yıne ben:(

reis guncelleme yaptım harita geldı fakat yıne ayrıntısız olan hatrıta yuklendı???? eskı harıtayı baska bı sekılde nasıl yuklerım reis yardım lutfen:(
Kullanıcı avatarı
selcuqqq
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 14 Ağu 2009, 23:45

eski haritanın yedeğini aldıysan yüklersin de ya da başkası nete upload ettiyse. çünkü map loader son haritayı verir sana hep.
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen selcuqqq » 16 Ağu 2009, 17:31

REİS yardımın için cok saol,benım bı sorum daha olacak sana,sımdı ben garmınıyı kuraya calısırken gmapsupp.img dosyasını ındırıyorum fakat bana zipli dosyayı winzşp ile acarken hata verıyor eror:internal error procesing iso image. dıye bır hata veriyor. bunun sebbı ne olabılır reis dıer dedıklerını aynen yaptım sadece bu dedıgımdosyayı garmin in ıcıne atmak kald, yardım edersen sevınırım reis.. saol sımdıden... :ok:
Kullanıcı avatarı
selcuqqq
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 16 Ağu 2009, 18:55

onu açmican zaten onu öylece atıcan
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen selcuqqq » 16 Ağu 2009, 23:37

zipli olarak atıcam yani reis oylemı? zıp seklınde gorunuyor cunku dosya,hattakarta gamın klasorunun ıcındede baktıgımda dosya soru ısaretı olarak gorunuyor,harıtaya baglandım gps de buluyor ve 5 dk da no maps demeye devm edıyor....

reis bıde o dedıgım dosyaındırınce bılgısayarıma bendebuyuk harflerle GMAPSUPP_2 olarak gorunuyor,sag tıklayıp ozellıkler dıyerek ordanda ayrıntılara tıkladıgımda dosyanın adı GMAPSUPP_2.IMG aynen bu sekılde buyuk harflerle gorunuyor reis... bende o sekılde attım yanı root ıcındelkı garmın klasorune... bı yardım reis :)
Kullanıcı avatarı
selcuqqq
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 17 Ağu 2009, 15:13

_2'yi sil sadece gmapsupp kalsın
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles

Mesajgönderen selcuqqq » 19 Ağu 2009, 03:06

reis yardım ıcın tesekkurler,garmın super:) kurdum ve cayır cayırcalısıo masallah,benım tekel bıle var lıstedE :nihehe: :ok:
Kullanıcı avatarı
selcuqqq
Üye

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 19 Ağu 2009, 13:08

:icon_smile_wink:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles