Merhaba Reis,
aklımı karıştıran birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim
telefonumu yeni aldım nokia E66 ve 400.21.013 sürümü yüklü şimdi aklımı karıştıran sorular şunlar ben bu telefon hacklı olmadığı için normal olarak birşey yüklüyemiyorum bu modeli ve bu versiyonu hacklıyan varmı aranızda büssürü yöntem var aklım karıştı hangisini deniyeyim hangisi uygundur hacklıyalım iyi olsun derken bozmuyalım telefonu bu konuda bana yol gösterirseniz sevinirim.
sertifika ve key için bazı sitelere kayıt olunuyor ve imei veriliyor bu siteler nekadar güvenilir imei vermek istemiyorum klonlanır diye korkuyorum korkularımda haklımıyım ?
birde antivirüs konusu var yüklemek gereklimi sizce virüs flan girermi bu telefona çünkü uygun ve güncel bulamadım zaten hacklıda değilya telefon bide o var
bir başka merak ettiğim konuda ben telefonu yeni aldığım için kvk dan garantisi var hackladıktan sonra garanti kapsamı dışında kalırmı?
servise vermeden önce telefona format at servis anlamaz diye yazılmış bazı yerlerde ama telefona servis yolu gözükmüşse zaten bozulmuş demektir nasıl format mı dinler neyse..
cevabın için şimdiden teşekkürler..

News