n95 telfonumda nokia maps 1.0 kullanıyordum maps 3 çıkmasına rağmen memmundum, değiştirmemiştim
n97 telefonuma mecburen 3.0,3.03 ve son olarak 3.04 kurdum lisansımda var (ki bu model için şimdi ücretsiz oldu)
fakat daha çok istanbul topkapı civarında bilenler iyi bilir 5-6 yıl önce köprü yapıldı orala düzenlendi.
sanki köprü yok 6-7 yıl öncesinin navigasyonunu çiziyor öyle ki bariyer olan bir yerden sola dön diyor orada ne yol var ne geçiş. genel haritaya baktığım zaman harita doğru fakat navigasyon dediğim zaman çok yanlış yönlendiriyor.
bilmediğim bir yer olsa istanbul turu attıracak varmak istediğim yere iki gün sonra ulaştıracak.
navigasyonunun ayarlarının hepsini deneyerek kullandım (kısa mesafe,hızlı, optimum) ama sonuç değişmedi.
nokia club desteği aradım böyle bir sıkıntı olmadığını sadece benden böyle bir şikayet aldıklarını söylediler. beni suçlar gibi bende tamam sizde oradan navigasyonu simüle edin hata verecekmi bakalım dedim aynı başlangıç ve varış noktası seçerek simüle ettiklerinde benim doğru söylediğimi haritada hata olduğunu söyleyip kayıt oluşturacağız size haber vereceğiz dediler 2 ay geçti ne arayan ne soran.
ben geçen yıl ücretliyken maps lisans satın almıştım. navigasyonu bir işime yaramıyor
bu konuda yardım bekliyorum arkadaşlar.

bizzat cities klasörünü rar'larıp veriyordum çünkü.
News