Opda ile ilgili sorun çıktı lütfen yardımcı olun :S

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

Opda ile ilgili sorun çıktı lütfen yardımcı olun :S

Mesajgönderen turgay_seyfo » 30 Ağu 2009, 15:41

Dün siteye kayıt olup doldurmuştum bilgileri her neyse arada bi kontrol ediyordum gece falan baktığımda normal bi sayfa açılıyo benim bilgiler falan geliyordu şimdi ise kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum bu hatalar çıkıyo ve tekrar başa dönüyo yani tekrar kullanıcı adı ve şifre istiyor. Ne biçim iş anlamadım bu daha benim ilk deneyişim önceden sertifika alma isteğinde bulunmadım hiç :S bi yardımcı olurmusunuz kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde çıkan hatalar aşağıda

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: No input file specified. in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 112

Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 113
turgay_seyfo
Üye

Re: Opda ile ilgili sorun çıktı lütfen yardımcı olun :S

Mesajgönderen Reis-i Eagles » 31 Ağu 2009, 14:21

sitenin kendi hatası bu çalışmalar yapıyolar sanırım düzelir inşallah :ok:
Kullanıcı avatarı
Reis-i Eagles
RE Destek Sitesi Yöneticisi

Ad: Abdülhadi
Soyad: Çelenlioğlu
Kullandığı cihaz: Nokia N82
Firmware: v35.0.002