Dün siteye kayıt olup doldurmuştum bilgileri her neyse arada bi kontrol ediyordum gece falan baktığımda normal bi sayfa açılıyo benim bilgiler falan geliyordu şimdi ise kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum bu hatalar çıkıyo ve tekrar başa dönüyo yani tekrar kullanıcı adı ve şifre istiyor. Ne biçim iş anlamadım bu daha benim ilk deneyişim önceden sertifika alma isteğinde bulunmadım hiç :S bi yardımcı olurmusunuz kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde çıkan hatalar aşağıda
Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111
Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: No input file specified. in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111
Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111
Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 112
Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 113

News