Merhabalar,
Yeni bir E 52 aldim, ancak windows mobile'dan sonra bazi aylarlari cok zor geldi. Window mobile'da cok kolay yapabildigim seyleri yapamadim biraz da moralim bozuldu.
Simdilik bir iki sorum var yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
1. Telefona yeni bir uygulama yuklerken hafiza kartina mi yoksa telefonun hafizasina mi yukleyeyim diye sormuyor. Bu haliyle nereye yukluyor bilemiyorum. Malum telefonun hafizasi sadece 60 MB fazla yukleme yapmak istemiyorum.
2. Oldukca fazla e-posta kontrol ediyorum ustelik bulundugum yerlerde her zaman wifi hotspot da bulunuyor. Fakat bir turlu wifi'den baglanmasini basaramiyorum. Ille de 3G'yi tercih ediyor. Ne zaman ki "hatsiz" secenege geliyorum o zaman bir zahmet wifi baglaniyor. Erisim noktasi onceligi diye bir sey buldum. Ama bir sonu alamadim.
3. GPS var diye sevindim ama ille de sebeke baglantisi istiyor. GPS uydularina ben mi baglanmayi beceremedim? Daha once GPS kullanmadigim icin cok sacma gelebilir bu soru size ama; mesela Ankara'nin tum haritasini cevrimdisi olarak saklayabiliyor muyum? Mesela hic baglanti yapmadan haritaya goz atabiliyor muyum?
Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim.

News