yurtdışından gelme e71 ime Nokia sitesinden versiyon yükseltemiyorum...

Soru veya sorunlarınızı bu bölümden sorabilirsiniz.

yurtdışından gelme e71 ime Nokia sitesinden versiyon yükseltemiyorum...

Mesajgönderen honeylee » 12 Ağu 2010, 04:16

Kolay gelsin reis...Öncelikle biraz siteyi inceledim gerçekten harikasın bir çok insanın mağduriyetine çözüm buluyorsun.Harikasııın...
Benim de bir sıkıntım var yardımcı olursan sevinirim. Bende 2. el aldığım HONG-KONG için üretilmiş ingilizce klavyeli bir E71 var.Buna nokia uptader ile güncelleme yapmak istediğimde telefonun zaten güncel olduğunu söylüyor.Şu anda versiyonu 210.21.006 ve tekrar yükle diye bir butonda çıkmıyor çıksa bunu sececem. :s20: .Aslında seninde bildiğin gibi 410 lu bir versiyonu var en son çıkan ben bunu nasıl yüklerim. Yurtdışından geldiği içinmi böyle yapıyor bunun bir yöntemi var mı.?
Zaten telefonun bazı özelliklerinide kullanamıyorum(internet radyosu,mail okuma gibi).Belki güncelleme yapınca düzelir.şimdiden cok teşekkür ederim
honeylee
Üye

Kullandığı cihaz: nokia e71 white
Firmware: 210.21.006-rm-346
Hack: Hayır

Re: yurtdışından gelme e71 ime Nokia sitesinden versiyon yükseltemiyorum...

Mesajgönderen liborta » 12 Ağu 2010, 11:38

Aşağıda verdiğim sayfada anlatıldığı gibi ürün kodunuzu 0577727 yapın ve ardından nokia software updater ile güncelleyin. Son sürüm olan 500.21.009 rom telefona kurulacaktır.

anlatimlar-makaleler/nss-ile-turkcelestirme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t29.html
Kullanıcı avatarı
liborta
RE Destek Sitesi Özel Üye

Ad: Onur
Soyad: liborta@ovi.com
Kullandığı cihaz: E90 | N95 8GB | N2
Firmware: v400.34.93 | v35.0.001
Hack: Evet

Mesajgönderen honeylee » 13 Ağu 2010, 05:26

Bu kadar kolay mı yani yanlız verdiğin numara black versionu için benimki white bir sorun teşkil etmez inşallah...Şu anda güncelleme devam ediyor.Olursa çok süper olacak inşallah...
honeylee
Üye

Mesajgönderen liborta » 13 Ağu 2010, 10:00

Yok hiçbir sorun olmaz, sadece tema renkleri farklı oluyor, o kadar.
Kullanıcı avatarı
liborta
RE Destek Sitesi Özel Üye

Ad: Onur
Soyad: liborta@ovi.com
Kullandığı cihaz: E90 | N95 8GB | N2
Firmware: v400.34.93 | v35.0.001
Hack: Evet

Mesajgönderen honeylee » 14 Ağu 2010, 04:39

Oldu valla çok teşekkür edrim liborta kardeş ....telefon sanki biraz hızlandı gibi....İyi oldu.Ancak yinede bazı sorunlar düzelmedi,mesela internet radyosu GPRS-edge den dinleyemiyorum bir türlü açmıyor.Acaba şebekeden mi, vodafone internet bağlantısını görüyor ama bir türlü istasyon bulmuyor.Vodafone live den bağlanamıyor çünkü o seçenek cıkmıyor.Kafayı yiyecem ...
Birde cep telefonundan maillere bakamıyorum...Sihirbazı çalıştırdım ama posta kutusuna gitmiyor.Ayarları kontrol edin diyor.ayarları yapıyorum vodafone live dan bağlanıyorum oda olmuyor...ne olacak bu işin sonu E71 cok güzel bir telefon ama bu iki olay kafayı yedirtti bana...Birde SKYFİRE var tabi o da başak bir sorun... Neyse yardımlarınız için cok teşekkürler..
honeylee
Üye

Dön Symbian Destek

• Benzer başlıklar
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir